Residentie Cirrus

De ELVOX PIXEL, de nieuwe buitenpost van de Cirrus-residentie, geniet van een design en ultraplat ontwerp.

In het kader van de renovatie werd de oude videofooninstallatie van de Cirrus residentie vervangen door een model van de modulaire PIXEL reeks van ELVOX.

Omdat de afmetingen van de ELVOX-buitenposten al jarenlang standaard zijn, is de bestaande inbouwdoos behouden.

Bewoners van het Cirrus-gebouw hebben gekozen voor Tab 7 videomonitoren met een groot 7" LCD-scherm. Sommigen hebben gekozen voor het Tab 7S UP Wi-Fi-model zodat ze kunnen genieten van de doorschakeling naar smartphone functie.

De "Due Fili Plus"-technologie, een 2-draads systeem met Bus-technologie, maakt het mogelijk om de bestaande bekabeling te recupereren. Hierdoor werden de installatiekosten nog verder verlaagd.

De PIXEL

Het moderne en ultra platte ontwerp van de PIXEL-buitenpost is éénvoudig aan uw installatie aan te passen dankzij de 4 beschikbare afwerkingen: grijs, wit, leisteen en geanodiseerd grijs.

Met een breedte van slechts 10 cm kan de PIXEL op elke gewenste locatie worden geïnstalleerd zonder afbreuk te doen aan esthetiek en technologische prestaties.

De PIXEL-platen zijn verkrijgbaar in audio/video- of audio-only-versie en zijn bijzonder modulair, waardoor de installatie naar wens aangepast kan worden en er een 3,5-inch LCD-kleurenscherm kan worden toegevoegd.



Stel zelf uw ELVOX parlofonie/videofonie installatie samen via de configurator op onze website www.elvox-parlofonie.be