Gare Maritime

Gare Maritime op de site van Tour & Taxis, een voormalig goederenstation in Brussel, is vandaag een plaats van ontmoeting, cultuur en ontspanning. Volledig gerenoveerd, rekening houdend met de huidige duurzaamheidseisen, geeft Gare Maritime onderdak aan het verschillende handelszaken waaronder de bekende en gerenommeerde "Food Market".

Meyer laat het Gare Maritime van Tour & Taxis stralen

De prachtige architecturale verlichting van het Gare Maritime op de site van Tour & Taxis werd gecreëerd met verlichtingsarmaturen van onze partner MEYER.

Deze opwaardering is het resultaat van een combinatie van 206 MEYER SUPERLIGHT 3 en SUPERLIGHT 3+ spots en 168 MEYER Superlight Nano 1 spots.

Alle armaturen zijn voorzien van een DALI driver en zijn gelakt in verschillende RAL-kleuren.

 


Superlight LED 3 en 3+

Superlight LED is een reeks hoogwaardige schijnwerpers, verkrijgbaar in 3 formaten.

Symmetrische of asymmetrische breedstralende reflectoren kunnen worden gebruikt voor gebiedsverlichting, terwijl rotatiesymmetrische smalstralende reflectoren nuttig zijn voor accentverlichting op gevels of op de grond.

Door hun strakke en discrete ontwerp passen deze verlichtingstoestellen in elke architectuurstijl.

Voor montage op een paal worden de schijnwerpers geleverd met een montagebeugel waarmee de armaturen kunnen worden gekanteld en gedraaid.

Dit assortiment buitenschijnwerpers is verkrijgbaar in 3 groottes en verschillende lichtbundels (gebiedsverlichting of accentverlichting). Dankzij hun minimalistische ontwerp passen ze discreet in elke architectuurstijl.

Superlight LED 3 : 88W LED 3000K – 8144 lm – IRC>85
Superlight LED 3+: 156W LED 3000K – 15171 lm – IRC>85

Superlight Nano 1

De Superlight Nano zijn uiterst compacte LED-projectors.

Efficiënte optica creëert lichtverdelingen met een smalle, elliptische of brede bundel. Door het minimalistische ontwerp kunnen de spots in verschillende architecturale omgevingen worden geïntegreerd.

Dankzij de geïntegreerde driver kunnen ze rechtstreeks worden aangesloten op netspanning.

Superlight Nano 1 is onder de buitenschijnwerpers een van de kleinste en meest discrete op de markt.

De krachtige nieuwe Superlight Nano 5 is een ideaal verlichtingsinstrument voor hoogbouw gevelverlichting en voor accentverlichting vanop grote afstand.

Superlight Nano 1 : 3W LED 4000K – 161 lm – IRC >80

Deze uiterst compacte LED buitenprojectoren maken het mogelijk om verschillende soorten lichtverdelingen te creëren. Ideaal voor gevelverlichting of accentverlichting vanop grote afstand.